Vienna International Hotels & Resorts Polska

odpowiedzialna będzie za PR oraz strategię marketingową pięciu hoteli

odpowiedzialna za realizację strategii marketingowych

Od 1998 r. związana z branżą wydawniczą oraz edukacyjną. Posiada wieloletnie doświadczenie w tworzeniu produktów i usług w międzynarodowych firmach. Przez wiele lat odpowiedzialna za realizację ich strategii marketingowych i sprzedażowych. Ekspert w obszarze marketingu bezpośredniego z wykorzystaniem baz danych, Internetu i nowych technologii.

ekonomistka ze specjalizacją organizacja i zarządzanie

Ostatnie dwa lata w firmie doradczo-szkoleniowej zajmowała się PR, marketingiem oraz organizacją dużych konferencji z Brianem Tracy z zakresu skutecznej sprzedaży, przywództwa, rozwoju biznesu i efektywności osobistej. Certyfikowany coach międzynarodowej szkoły coachingu – Noble Manhattan Coaching (PCD). Z wykształcenia ekonomistka ze specjalizacją organizacja i zarządzanie oraz marketing. Ukończyła także studium hotelarsko-turystyczne i przez pewien czas była pilotem wycieczek zagranicznych.

Justyna Kaczorowska objęła stanowisko dyrektora marketingu w Vienna International Hotels & ResortsJustyna Kaczorowska dyrektor marketingu w Vienna International Hotels & Resorts

grupa hotelarska, która prowadzi i rozwija 37 hoteli

Vienna International Hotelmanagement AG to grupa hotelarska, która prowadzi i rozwija 37 hoteli oraz jeden projekt hotelowy z 6 685 pokojami i 14 590 łóżkami w dziewięciu krajach.

W portfolio firmy znajduje się jeden hotel należący do grupy Leading Hotels of the World oraz obiekty miejskie, kompleksy hotelowe, hotele spa & wellness oraz kongresowe. W Polsce Vienna International Hotelmanagement AG aktualnie zarządza pięcioma hotelami.