Paweł Lewtak objął stanowisko Dyrektora Generalnego hotelu Polonia Palace w Warszawie

grupa Hotele Warszawskie „Syrena”

hotel ulokowany jest w samym sercu Warszawy, naprzeciwko Pałacu Kultury i Nauki

miał okazję sprawdzić się w funkcji lidera

Paweł Lewtak miał już okazję sprawdzić się w funkcji lidera, gdyż od listopada 2013 roku pełnił obowiązki Dyrektora. Ze spółką Hotele Warszawskie Syrena związany jest od 2006 roku, kiedy to rozpoczął pracę na stanowisku Room Division Manager.

deklaruje kontynuację polityki hotelu

W wyniku awansu w roku 2007 objął funkcję Executive Assistant Managera. Stanowisko to zajmował do 2010 roku, zarządzając kolejno działami: Room Division oraz od 2008 roku Food & Beverage i Room Division. W latach 2010 do 2013 pełnił obowiązki Resident Managera. Nowy Dyrektor Generalny deklaruje kontynuację polityki hotelu.

Paweł Lewtak hotel Polonia Palace Paweł Lewtak hotel Polonia Palace

pasja tworzenia nowoczesnego i unikatowego produktu

Zarządzanie niezależnym, ponad 100-lenim hotelem wymaga nie tylko praktycznego doświadczenia oraz teoretycznej wiedzy, ale również pasji tworzenia nowoczesnego i unikatowego produktu, jakim jest hotel Polonia Palace. Kluczem do sprawnego zarządzania hotelem są pracownicy, komunikacja z nimi i polityka otwartych drzwi – dodaje nowy dyrektor