Qubus Hotel: Sylwia Gilarska-Marczak objęła stanowisko dyrektora działu sprzedaży i marketingu

Sylwia Gilarska-Marczak dyrektor

od kwietnia 2014 roku objęła stanowisko dyrektora działu sprzedaży i marketingu sieci Qubus Hotel

związana jest z branżą hotelarską od 12 lat

Sylwia Gilarska-Marczak związana jest z branżą hotelarską od 12 lat. Swoją karierę zawodową rozpoczęła we wrocławskim hotelu Holiday Inn, obecnie Scandic w dziale konferencji i bankietów.

ukończyła również liczne szkolenia i studia podyplomowe

Do Qubus Hotel dołączyła w 2004 r. obejmując początkowo stanowisko specjalisty ds. marketingu, a w późniejszym czasie stanowisko kierownika działu marketingu w centrali sieci. W 2008 awansowała na zastępcę dyrektora ds. sprzedaży i marketingu. Absolwentka filologii angielskiej na Uniwersytecie Wrocławskim. Ukończyła również liczne szkolenia i studia podyplomowe z zakresu coachingu i zarządzania w biznesie.

qubus hotel

planowanie i wdrażanie strategii marketingowo-sprzedażowej

Do głównych zadań należeć będzie m.in. planowanie i wdrażanie strategii marketingowo-sprzedażowej, optymalizacja kanałów dystrybucji oferty w sieci Qubus Hotel oraz utrzymywanie stałych kontaktów z kontrahentami i partnerami biznesowymi.

Qubus Hotel zarządza obecnie 14 obiektami klasy biznes. Sieć funkcjonuje na polskim rynku już 17 lat oferując swoim gościom najwyższą jakość usług noclegowych, konferencyjnych i gastronomicznych.