Teresa Sienkiewicz objęła stanowisko prezesa zarządu firmy Sezam Śrem

Sezam Śrem prezes Teresa Sienkiewicz

Teresa Sienkiewicz objęła stanowisko prezesa zarządu firmy Sezam Śrem

firma należy do Grupy Kapitałowej Bać-Pol

stała się liczącym graczem na rynku dystrybucji

Stanowisko prezesa przejęłą po Julianie Grzelka, założycielu firmy. Sezam Śrem powstała w 1992 r. W ciągu ponad 20 dwudziestu lat firma stała się liczącym graczem na rynku dystrybucji artykułów spożywczych.

posiada ponad 20-letnie doświadczenie zawodowe

Teresa Sienkiewicz posiada ponad 20-letnie doświadczenie zawodowe w różnych sektorach, głównie w branży FMCG. Piastowała stanowiska menedżerskie zarówno w kraju jak i za granicą.

była dyrektorem generalnym Chaty Polskiej

Pracowała w firmach Lamborghini, Tate&Lyle, Rieber&Son, Suedzucker AG, Morpol oraz Foodcare. Ostatnio była dyrektorem generalnym Chaty Polskiej. Ukończyła studia magisterskie na Uniwersytecie w Lublinie oraz studia podyplomowe na Cambridge University oraz uzyskała tytuł MBA na University of Central Lancashire.

Stewia jest naturalnym, zdrowym i bezkalorycznym zamiennikiem cukru i wszystkich sztucznych słodzików. Smakuje najbardziej, gdy odpowiednio ją dawkujemy.